Välkommen till Västra Hamnens Trafikskolans Säkerhetskontrolls filmer

Syftet med att göra en säkerhetskontroll är att du skall kunna upptäcka eventuella fel på din fordon. Här kan du se hur man kan kontrollera det.

Vad säger våra kunder om oss?

Farre
Farre
2022-11-23
Det går inte att beskriva den här trafikskolan. jag lovar och svär Mukhaled är den bästa trafiklärare i hela världen. Klarade uppkörning på första försöket. Tack bästa Mukhaled för den lilla tiden. Vi ses😁😁😁
Edin Harbas
Edin Harbas
2022-11-17
Vill verkligen tacka för den hjälpen jag fick och vill rekommendera västra hamnens trafikskola till alla som vill ta körkortet.
Mimmi ha
Mimmi ha
2022-11-01
Jag rekommenderar Västra Hamnens Trafiksskola! Mukhaled är en super pedagogisk och duktig trafiklärare som vill elevens bästa. Jättenöjd med allt.
Mikolaj Kedzierski
Mikolaj Kedzierski
2022-10-21
Rekommenderas starkt! Väldigt trevligt bemötande och verkligen engagerad lärare som hjälper dig hela vägen till körkortet
Agnes Thulin
Agnes Thulin
2022-10-07
Kan varmt rekommendera Västra hamnens trafikskola! Mukhaled är fantastiskt duktig på att lära ut och han engagerar sig i varje elevs lärande. Finns även möjlighet att köra på helger och kvällar vilket har underlättat mycket. 10/10!
Charif Ramadan
Charif Ramadan
2022-10-07
Bästs skolan och bästa läraren. Klar med uppkörning idag
Lukas M
Lukas M
2022-10-04
Vill man ha en trafikskola som verkligen lägger ner tid och fokus på lektionerna och genuint vill hjälpa en nå sitt mål om körkort så ska man välja västra hamnens trafikskola, verkligen ödmjuk och lektionerna är 10/10!!
Panthdeep Singh
Panthdeep Singh
2022-09-20
Kommer att rekommendera denna skola till alla. Fick min MC-licens vid första försöket. Kunnig instruktör och han vet vad han gör. Tack för all hjälp.
Andreas Wijk
Andreas Wijk
2022-09-17
Att ta MC-kort är något av det bästa jag gjort. Vägen dit gick nästan bättre än väntat. Från att vara helt oerfaren till att klara uppkörningen på första försöket på ca 6-7 veckor. Bra upplägg och trafiklärare Mukhaled ser till att man utvecklas i bra tempo, samtidigt som man känner sig trygg i trafiken. Rekommenderas starkt!
san miguel
san miguel
2022-09-15
10/10! Väldigt ordentlig och förklarar varje steg. Bra priser och värt vartenda krona. Jag klarade min uppkörning på första försöket tack vare honom. Rekommenderar denna trafikskolan alla dagar i veckan.