Välkommen till Västra Hamnens Trafikskolans Säkerhetskontrolls filmer

Syftet med att göra en säkerhetskontroll är att du skall kunna upptäcka eventuella fel på din fordon. Här kan du se hur man kan kontrollera det.

Vad säger våra kunder om oss?

Kamila Gutowski
Kamila Gutowski
2023-03-14
Bästa trafikskola ☺️
Cornelia Delbanco
Cornelia Delbanco
2023-03-02
Västra hamnens trafikskola är jättebra! Mukhaled är väldigt pedagogisk, lugn och trygg! Jag fick mycket stöd inför min uppkörning och upplägget för teorin som västra hamnens trafikskola använder är smidig och tydlig! Rekommenderar starkt:)
Muhamed Morsi
Muhamed Morsi
2023-02-28
Jag rekommenderar starkt denna trafikskola, Mukhalad är mycket erfaren, informativ och samarbetsvillig professionell instruktör. Han är en bra planerare så med tiden var jag mer än redo och kunde köra bra och säkert.
Merve Alievski
Merve Alievski
2023-02-14
Otroligt duktig lärare som pushar en och verkligen tror på en. Man får alltid hjälp med det man behöver samt att det är en otroligt trevlig trafikskola. Rekommenderar starkt!!!
Ruhi Erdogan
Ruhi Erdogan
2023-02-02
Jag önskar att jag hade mött Mukhaled på Västra Hamnen Trafikskola i ett tidigare skede i min körkortsutbildning. Jag skulle ha sparat en massa pengar och tid. Mukkhaled är en extremt duktig och kompetent trafiklärare. Han märkte mina brister vid första lektionen och anpassade sin undervisning utifrån mina behov. Det resulterade att min körning utvecklades mer än jag någonsin upplevt på de andra trafikskolor jag varit på. Jag vill verkligen starkt rekommendera denna trafikskola för dig som vill ta körkort på ett effektivt och smidigt sätt. Super professionell och trevlig personal. Tack för körkortet!
Hamza Aboayash
Hamza Aboayash
2023-02-02
Mukhalad på Västra Hamnens trafikskola är den bästa läraren och mentorn man kan önska sig! Jag körde med en annan trafikskola tidigare och fick underkänt på provet några gånger. Informationen jag fick var fel. När jag körde med Mukhalad på Västra Hamnens Trafikskola 2-3 månader så fick jag körkortet efter första försöket. Hade jag kommit hit från början så hade jag sparat jättemycket pengar. Stort tack för all er hjälp under min resa! ❤️
elyas safi
elyas safi
2023-02-01
Världens bästa trafikskola.Jag klarade uppkörningen på första försöket efter ca två månaders lektioner här. Mukhaled bästa lärare, lugn, pedagogiska, trevlig och anpassade körningen efter min förmåga. De var toppen på att identifiera bristerna i mitt körande och hjälpte mig att förbättra det. Rekommenderar den här trafikskolan varmt. Tusen tack!
Teodor Opasiak
Teodor Opasiak
2023-01-23
Utbildning: 5/5 Pris: 5/5 Bemötande, administration och service: 5/5 Efter att genomgått en utbildning via en stor och välkänd körskola i Stockholm som var allt annat än bra, valde jag att åka ner till skåne för att utbilda mig hos Mukhaled och Västra hamnens trafikskola. Nedan kommer jag att summera varför jag rekommenderar VH trafikskola för både dig som ska påbörja din körkortsutbildning och för dig som redan kör på körskola men inte är nöjd. Utbildning: Västra Hamnens trafikskola är en mindre skola som lägger väldigt stort fokus på att skräddarsy utbildningsplanen och utbildningsteknik efter dig personligen och har som huvudfokus att du ska bli en mogen och säker förare så effektivt som möjligt. Det här skulle jag påstå är unikt i branschen och ingenting man kan förvänta sig hos mer etablerade aktörer som arbetar mer med generella utbildningsplaner och paket där det varken blir personligt eller kostnadseffektivt. Genomförande: Mukhaled lägger upp en personlig utbildningsplan och går kontinuerligt igenom hur man tillsammans arbetar med utbildningsplanen och var det krävs förbättringar. Mukhaled anpassar sin utbildningsteknik efter dig som elev och har en löpande dialog vad som fungerar bra och vad som behöver justeras. Slutmålet är hela tiden tydligt och det blir enkelt att förstå helheten. Genom hans teknik så får jag som elev en känsla över att vi gör det här tillsammans och att utbildningen inte bara består av en timmes körning åt gången. Välj Västra hamnens trafikskola för att få en personlig och effektiv utbildning i världsklass. Oavsett om du ska påbörja din utbildning eller om du inte är nöjd med din befintliga utbildning. Det sparar dig både tid, pengar och energi.
Eren Daut
Eren Daut
2022-12-19
Rekomenderar starkt, Mukhaled är en väldigt pedagogisk och hjälpsam person, väldigt enkelt att klara med hans hjälp.