Västra hamnens trafikskola
Ditt bästa val till en körkortsutbildning.

Västra Hamnens Trafikskola grundades 2015, och drivs fortfarande av samma ägare Mukhaled AL-kilani. Han är trafiklärare och har en stor gedigen kunskap, med många års erfarenhet inom både bil och mc utbildningar. Med detta så garanterar vi dig en bra och effektiv körkortsutbildning, samt att du har roligt under hela vägen till ditt körkort. Söker du trafikskolan som lägger stor vikt vid det personliga mötet, så har du hittat rätt. Hos oss skall du inte ”bara” få körkort utan också få kunskaper som du har nytta av i trafiken hela livet. Vi skräddarsyr utbildningen efter just dina behov, och ser till så att du känner dig trygg o säker hela vägen. På vår trafikskola så kör vi med våra fräscha Volvo xc40 bilar, och gör dig redo för en behaglig och säker körning. Såklart har vi även stor erfarenhet och ett brinnande intresse för vår mc utbildning. Här kör vi även med moderna och säkra motorcyklar. Vårt mål är att du ska bli en riktigt bra mc förare, och där du då också ska lära dig köra motorcykel på ett riktigt bra och säkert sätt. Blir du en bra mc förare, då går det också bra på uppkörnings provet hos Trafikverket. Och du får en rolig upplevelse livet ut. Vår personal pratar även arabiska och engelska. Kom gärna och hälsa på, så ska vi ta hand om dig och hjälpa dig till ett bra beslut för att ta ett körkort. Välkommen! 

Öppettider:

Måndag til Fredag 09.00 – 19.00
Lördag och Söndag: Stängt Med reservation för eventuella ändringar.

Receptionen är bemannad:

Måndag , Onsdag och Fredag: 09.00 – 13.30
Tisdag , Torsdag: 14.00 – 18.00

Vad säger våra kunder om oss?

Eric Persson
Eric Persson
2023-09-08
Bästa trafikskolan! Märks att Mukhaled verkligen brinner för detta. Tack för du hjälpte mig klara mitt mc-kort.
BoggyBolt
BoggyBolt
2023-09-06
Underbar lärare, förklarar allt, väldigt vänlig! Starkt rekommenderar.
Thequeeng _lababy
Thequeeng _lababy
2023-08-19
Estoy aprendiendo a manejar y es un excelente maestro
philip g
philip g
2023-08-18
Världens bästa körlärare. Mukhaled fick mig att klara körkortet på första försöket, jag rekommenderar honom starkt!
Kalyan PM
Kalyan PM
2023-08-17
Mukhaled's motorcycle traffic school is fantastic! Clear instructions in English, excellent exam insights, and he handles all the paperwork seamlessly. Highly recommended!
Glenn Alenäs
Glenn Alenäs
2023-08-10
Tog mitt mc kort med hjälp av Mukhaled. Han är väldigt pedagogìsk och nogrann, samt han kan saker som gör att du sparar oerhörd tid jämfört med en annan trafiklärare. Dessutom har han ett fantastiskt trevligt bemötande. Tack var honom och att jag tog mc-kort så har jag oxå blivit en mycket säkrare och förståndogare bilförare. Två tummar upp!
Ziad El-Machharawi
Ziad El-Machharawi
2023-08-03
Världens bästa trafikskola.
Mikael Persson
Mikael Persson
2023-07-23
Man kan inte önska något mer från sin lärare än att hen är pedagogisk, tålmodig, rolig och brinner för att man som elev ska lyckas. Mukhaled är allt detta och han hjälpte mig att från att aldrig ha kört varken bil eller MC ta mitt MC kort. Det var verkligen en genomtrevlig upplevelse att ta körkort här på västra hamnens trafikskola, rekommenderas varmt!
Stanislav Superfin
Stanislav Superfin
2023-06-25
Bättre körskola finns inte i Sverige. Tack vare Mukhaleds kunskap, erfarenhet och pedagogiska förmåga och outtröttliga stöd var resan till MC-körkort både enkel och oerhört rolig. Utöver det professionella bemötandet Mukhaled gav mig lämnade han även ett starkt intryck som en fantastisk människa. Jag kan inte nog rekommendera Västra Hamnens trafikskola, dess ägare och personal.
Marvin Dorkenoo
Marvin Dorkenoo
2023-06-23
Mukhaled has been a great teacher very patient and professional which helped me a lot to pass my motorcycle driving license. I would recommend him to anyone interested who wants to pass a new driving test. Might also be good to specify even though I only speak English it was totally fine.