Västra hamnens trafikskola
Ditt bästa val till en körkortsutbildning.

Västra Hamnens Trafikskola grundades 2015, och drivs fortfarande av samma ägare Mukhaled AL-kilani. Han är trafiklärare och har en stor gedigen kunskap, med många års erfarenhet inom både bil och mc utbildningar. Med detta så garanterar vi dig en bra och effektiv körkortsutbildning, samt att du har roligt under hela vägen till ditt körkort. Söker du trafikskolan som lägger stor vikt vid det personliga mötet, så har du hittat rätt. Hos oss skall du inte ”bara” få körkort utan också få kunskaper som du har nytta av i trafiken hela livet. Vi skräddarsyr utbildningen efter just dina behov, och ser till så att du känner dig trygg o säker hela vägen. På vår trafikskola så kör vi med våra fräscha Volvo xc40 bilar, och gör dig redo för en behaglig och säker körning. Såklart har vi även stor erfarenhet och ett brinnande intresse för vår mc utbildning. Här kör vi även med moderna och säkra motorcyklar. Vårt mål är att du ska bli en riktigt bra mc förare, och där du då också ska lära dig köra motorcykel på ett riktigt bra och säkert sätt. Blir du en bra mc förare, då går det också bra på uppkörnings provet hos Trafikverket. Och du får en rolig upplevelse livet ut. Vår personal pratar även arabiska och engelska. Kom gärna och hälsa på, så ska vi ta hand om dig och hjälpa dig till ett bra beslut för att ta ett körkort. Välkommen! 

Öppettider:

Måndag til Fredag 09.00 – 19.00
Lördag och Söndag: Stängt Med reservation för eventuella ändringar.

Receptionen är bemannad:

Måndag , Onsdag och Fredag: 09.00 – 13.30
Tisdag , Torsdag: 14.00 – 18.00

Vad säger våra kunder om oss?

Abbe Jalab
Abbe Jalab
2023-05-15
Jag vill verkligen tacka Västra Hamnen Trafikskola för deras fantastiska undervisning och stöd som hjälpte mig att klara mitt körkort på första försöket. Tack vare deras professionella och dedikerade personal fick jag den bästa möjliga utbildningen och förberedelse inför körprovet.
Mazin Ali
Mazin Ali
2023-05-11
Jag tog nyligen mitt MC kort tack vare västra hamnens trafikskola, Moukhalad är en fantastisk människa och lärare. Detta är skolan man ska köra med om man bor i Malmö. Moukhalad är väldigt pedagogisk och ödmjuk, han ser till att du får den typen av utbildning som passar just dig. Rekommenderar starkt att ni som vill ta mc kort väljer västra hamnens trafikskola!
Emőke Berecki
Emőke Berecki
2023-04-28
Bästa trafikskola nånsin 😊 Snäll personal, duktig och engagerad lärare! Rekommenderar varmt till alla som vill lära sig köra bil på säkert sätt! 👍
Valeriya Gavrylyuk
Valeriya Gavrylyuk
2023-04-27
Jag hade en fantastisk upplevelse med denna trafikskola. Läraren var mycket kunnig och engagerad, pedagogisk och jag kände mig väldigt trygg och bekväm under hela min utbildning. Jag rekommenderar starkt denna körskola till alla som letar efter en professionell och personlig körskoleupplevelse!
Ghusson Hussein
Ghusson Hussein
2023-04-22
Mukhaled är verkligen en respektabel person och ger råd. Tack för allt Mukhalad
Mahdi Abu dayeh
Mahdi Abu dayeh
2023-04-22
Nu har jag både tagit mitt B körkort och A2 körkort hos västra hamnen trafikskola, kan starkt rekommendera denna trafikskolan. BÄSTA MUKHALED💯💯💯
Mahdi Abu Dayeh
Mahdi Abu Dayeh
2023-03-24
Bästa körskolan och körlärare i hela Sverige, tack vare Mukhaled har jag nu mitt B körkort, en väldigt pedagogisk trafiklärare som lär ut på ett väldigt tydligt och bra sätt. Jag rekommenderar starkt Västra hamnen trafikskola till alla som vill ta A eller B behörighet:)
Kamila Gutowski
Kamila Gutowski
2023-03-14
Bästa trafikskola ☺️
Cornelia Delbanco
Cornelia Delbanco
2023-03-02
Västra hamnens trafikskola är jättebra! Mukhaled är väldigt pedagogisk, lugn och trygg! Jag fick mycket stöd inför min uppkörning och upplägget för teorin som västra hamnens trafikskola använder är smidig och tydlig! Rekommenderar starkt:)
Muhamed Morsi
Muhamed Morsi
2023-02-28
Jag rekommenderar starkt denna trafikskola, Mukhalad är mycket erfaren, informativ och samarbetsvillig professionell instruktör. Han är en bra planerare så med tiden var jag mer än redo och kunde köra bra och säkert.